Sobre nosaltres

Taller vell

Solà Sport, coneguda popularment com a “Renault de Besalú” és una empresa familiar amb un llarg recorregut en el sector automobilístic.

Fundada el 1982 per l’olotí Rafel Solà, apassionat de la mecànica i pilot de cotxes de competició, va decidir obrir un taller de venda i reparació de vehicles, sota la marca francesa Renault, a la petita població de Besalú. 

Al principi era un petit taller mecànic situat al centre de la població, on ell i la seva esposa Concepció Codony, anaven consolidant el negoci a base de molt d’esforç i dedicació. Amb el temps l’empresa va anar creixent i va ampliar les seves instal·lacions ocupant edificis veïns. Finalment, al 2005 es va produir el pas definitiu, traslladant l’empresa a unes noves instal·lacion situades a les afores de Besalú, on Solà Sport, coneguda com a “Renault de Besalú” es va poder consolidar com una empresa referent i de qualitat en el sector.

Paral·lelament, Rafel Solà va voler continuar gaudint de la part més esportiva i competitiva del sector automobilístic que havia viscut de jove, i juntament amb el seu fill, van crear un equip de competició anomenat Solà Sport Competició. Jordi Solà Codony agafaria el relleu del seu pare participant en proves de velocitat, nacionals i internacionals, sempre units a la marca Renault.

Des de llavors, l’empresa ha seguit un recorregut ferm i positiu. Des de la passió i il·lusió pel món del motor, Rafel Solà ha transmès els seus valors al seu equip de treball, i en especial al seu fill, Jordi Solà. Ara són els dos els que condueixen la trajectòria del negoci i d’aquesta manera, l’esperit Solà Sport continuarà ben viu.

Rafel Solà i Jordi Solà