Solà Sport Competició

Solà Sport Competició és un petit equip de caràcter familiar dedicat a la competició automobilística  des de fa més de 30 anys. Forma part de la passió per la competició del seu fundador i director Rafel Solà, un amant incondicional de l’automobilisme.

Aquest equip ha participat en varies disciplines del món del motor a nivell regional, nacional i inclús en algunes proves de caràcter internacional. Els seus inicis es remunten a la dècada dels vuitanta participant a la Copa Renault de Circuits amb els mítics R-5 Copa, on en Rafel va aconseguir el subcampionat, lluitant amb pilots reconeguts com Carlos Saiz, Luis Villamil, Pere Sala i molts altres pilots il·lustres de l’època.

Posteriorment l’equip va canviar de modalitat i es va passar als ral·lis, convertint-se en un del preparadors amb més renom de Catalunya, guanyant dos Campionats de Catalunya amb els R-5 GT-Turbo, quatre Copes Renault de Ral·lis amb vehicles molt diferents com són: R-5 Turbo, Clio Williams, Clio Sport. Al mateix temps també es va aconseguir el Campionat d’Espanya de Muntanya i de Catalunya, amb un R-5 GT-Turbo conduit per Pere Pinsach.

World Series 17-07-05-0184 a

Actualment l’equip està centrat en les competicions de velocitat en circuits, on Jordi Solà participa des de fa anys al volant d’un Clio Cup, al campionat nacional de la Renault Clio Cup, CER (Campionat d’Espanya de Resistència) i varies proves de resistència com les 24H de Montmeló.

CER MotorLand Sept 09_1661 - Alcañiz

Gràcies al relleu generacional i a la continuïtat al llarg del temps dins el món de la competició, ens hem adaptat a les nombroses evolucions tecnològiques i hem assolit una experiència vital dins el món de la competició. En aquest llarg recòrregut de Solà Sport Competició, hem adquirit una gran experiència i, aquesta, ens serveix per complementar i millorar els nostres coneixements i habilitats en les tasques del dia a dia, que són les reparacions de vehicles de sèrie.

CER Jarama  Mayo 2011_0097